نامه مهم بسیج دانشجویی 7 دانشگاه کشور به رییس دستگاه قضا؛
شدت برخورد با یک دانشجوی عدالتخواه نشانگر اقتدار دستگاه قضاست؟/ مطالبه گری دانشجویان مستحق صدور چنین احکامی نیست
روند انتقادات دانشجویان، فعالان سیاسی و رسانه ای به صدور حکم 91 روز حبس برای یکی از فعالین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران ادامه دارد.
به گزارش رجانیوز، پس از آنکه امیرحسین ثابتی به جرم "جاسبی گرا" خواندن تعدادی از نمایندگان مجلس هشتم، با شکایت دادستان عمومی و انقلاب و رسیدگی دادگاه شعبه 1057، به 91 روز حبس محکوم شد، بسیج دانشجویی 7 دانشگاه اصلی کشور در نامه ای سرگشاده خطاب به دستگاه قضا به این حکم اعتراض کردند.
دانشجویان در ابتدای این بیانیه با اشاره به سخنان رهبری معظم انقلاب در حرم رضوی در آغاز سال 91 انتشار اخبار محکومیت قشر انقلابی و بسیجی دانشگاه اعم از دانشجو و استاد را نشانه نداشتن مسامحه دستگاه قضا با متخلفان می دانند که البته نکاتی را باید در این برخورد میان دوست و دشمن لحاظ شود.
در ادامه این بیانیه با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص کسانی که قصد دارند دانشجو غیر سیاسی باشد اضافه می کند: «به فرض آنکه اجرای حداکثری قانون منجر به صحت احکام صادره شود، آیا چنین رویه ای در اجرای قانون به رکود فضای سیاسی کشور و انسداد باب انتقاد و گفتگو علی الخصوص در فضای دانشجویی نمی انجامد؟ آیا «موضع داشتن» و «اظهار نظر در مسایل مهم کشور» و بهره جستن از «زبان انتقادى و طلبکارانه» و حتی «کمى تلخ» که همگی توصیفات رهبر انقلاب از مشی مطالبه گری دانشجویی است، مستحق صدور چنین احکامی است؟»
دانشجویان عضو 7 بسیج دانشگاه های تهران برخورد های دوگانه را نافی عدالت و مخدوش کننده چهره قوه قضاییه می دانند و اضافه می کنند:«گذشته از صحت یا عدم صحت احکام صادره، آیا با وجود پرونده های متعدد مفتوح از مفاسد کلان اقتصادی تا جرایم مهم سیاسی که به علت اطاله دادرسی و یا شاید عزم بر عدم پیگیری که بعضا به مستمسکی برای تشکیک در کارامدی دستگاه قضا تبدیل میگردند، شدت برخورد با یک دانشجو نشانگر اقتدار دستگاه قضایی کشور است؟ »
دانشجویان با توجه به سابقه حضور امیرحسین ثابتی در دانشگاه و رسانه فعالیت وی را یک اقدام عدالتخواهانه می دانند که قصد آن بر خلاف حکم صادر شده تشویش اذهان عمومی نبوده بلکه به نحوی روشن کردن اذهان عمومی بوده است و اضافه می کنند:
«یکی از محکومین چندی پیش با شکایت مدعی العموم به دادگاه احضار و در نهایت به «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» محکوم شد. ایشان در مطلبی که در وبلاگ خود پیرامون مصوبه مجلس نوشته است، با نقد مصوبه مجلس در مورد وقف موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و از جمله دانشگاه آزاد، نمایندگان حامی این طرح را «جاسبی گرا» نامیده است. این در حالی است که نمایندگانی که به این مصوبه رای داده اند آقای دکتر جاسبی را از مدیران موفق می دانند و در نتیجه حمایت و تمایل این نمایندگان به آقای جاسبی مصداق نشر اکاذیب نیست. از سوی دیگر «قصد تشویش اذهان عمومی» اتهامی است که باید از سوی مدعی اثبات شود؛ خاصه آنکه محکوم علیه از دانشجویان فعال عدالتخواه در عرصه رسانه در سالهای اخیر بوده است و نمیتوان پذیرفت که یک دانشجوی عدالت خواه هدفی غیر از اجرای عدالت و قانون در جامعه و «قصد»ی جز روشن کردن اذهان عمومی داشته باشد. »
این بیانیه در پایان عملکرد دانشجویان را در قبال طرح وقف دانشگاه آزاد را هدیه ای از جانب دانشجویان به نمایندگان مجلس می داند که مانع از ارتکاب یک منکر بزرگ _وقف دانشگاه آزاد_ شده است و می گوید:
«در همین رابطه، تمامی قرائن بوضوح نشان میدهد که هدف دانشجویان معترض و از جمله محکوم علیه، تنها جلوگیری از تصویب مصوبه ای ناعادلانه و خلاف اصول مسلم جمهوری اسلامی بوده است؛ مصوبه ای که در نهایت نیز توسط خود نمایندگان لغو شد و این خود تاییدی است بر دغدغه به جای این دانشجویان. امید است که دستگاه قضائی، تحت مدیریت حضرت عالی برخورد با مجرمین را عادلانه تر از گذشته و بدون توجه به جنجال های رسانه ای انجام دهد.»
بسیج دانشجویی دانشگاه های امام صادق علیه السلام، تهران، صنعتی شریف؛ صنعتی امیرکبیر؛ علم و صنعت؛ صنعتی خواجه نصیر و شهید بهشتی این بیانیه را امضا کردند.
اخبار مرتبط:
نامه سرگشاده دکتر باقری لنکرانی به آیت الله لاریجانی: در حکم دانشجوی منتقد مجلس تجدید نظر کنید/ شایسته نیست وجهه قوه قضاییه با این احکام مشوه گردد
واکنش تشکلهای دانشجویی به حکم حبس دانشجوی بسیجی
نظر نجابت درباره حکم دادگاه دانشجوی منتقد
واکنش نماینده قم به حکم حبس فعال دانشجویی: با لاریجانی رایزنی خواهیم کرد
بررسی حقوقی محکومیت یک فعال دانشجویی
توسط :
فدایی - جمعه 91 تیر 23 , ساعت 1:50 عصر