باسمه تعالی
اعتراض طلاب بروجردی به حکم صادره رسیدگی میشود!
اینکه آقای منتظری حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت کشور به ماجرای تحصن طلاب بروجرد ورود پیدا کرده و وارد گفت وگو در این خصوص شده امری مبارک وفرصتی مغتنم است.
چراکه به اعتقاد ما تعامل و گفتگوی بین مردم ومسئولین، بهترین شیوه حل مسائل است وتجربه نشان داده که با سرکوب وبرخوردهای تحکم آمیز همچون شلاق وحبس و تبعید نمی توان به دغدغه های عدالتخواهان و حق طلبان پاسخ داد.
ماجرای برخورد دادگاه ویژه روحانیت با عدالتخواهان تبریز، سیرجان، شبراز و... اثبات کننده این مدعاست.
امید است اینبار مسئولین مربوطه مغرورانه ومتکبرانه رفتار نکرده ودر مقابل حق طلبان خاضع باشند.
نکته ای که قابل تامل است اینکه متاسفانه بعضی از مسئولین مرتبط با این پرونده از جمله جناب آقای منتظری، گویا بخاطر اطلاعات غلطی که به آنها داده شده واعتماد این عزیزان به گزارشات پرونده سازان اینگونه پرونده های حساس، باور کرده اند که دعوا بر سر حجاب وعفاف ومسائل ارزشی نبوده وبخاطر مسائل دیگری است!!! ولذا از همین طریق از همه حق طلبان (مسئول وغیر مسئول) دعوت می کنیم به بروجرد آمده و ماجرا را از نزدیک بررسی کرده وحقیقت امر را دریابند.
ضمنا کجای قوانین آمده که تحصن، غیر قانونی است؟!
ما معتقدیم تحصن، تجمع و راهپیمایی و امثال اینگونه روشهای اعتراضی، ظرفیتهایی است که قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی فراهم آورده تا عدالتخواهی وحق طلبی منحصر در راههای عادی که غالبا جوابگو و موثر نیست، نماند.
بعضی ها می خواهند چنین القاء کنند که فقط راه های عادی، قانونی است
در صورتیکه چنین نیست در واقع راه های قانونی دو گونه اند: عادی وغیر عادی
تحصن، تجمع وراهپیمایی راههایی قانونی اما غیر عادی است که قانون اساسی نیز آنها را به رسمیت شناخته است.
اصل 27 قانون اساسی جمهوری اسلامی:
«تشکیل اجتماعات و راهپیماییها، بدون حمل سلاح به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است».
متن خبر خبرگزاری فارس در ادامه مطلب
متن خبر خبرگزاری فارس:
اعتراض طلاب بروجردی به حکم صادره رسیدگی میشود!
حجتالاسلام محمدجعفر منتظری حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت در گفتوگو با خبرنگار قضایی فارس درباره صدور حکم تبعید، حبس و جریمه نقدی برای برخی طلاب بروجردی که مدتی قبل با شکایت ناجا و از سوی دادگاه ویژه روحانیت به این مجازات محکوم شدند، اظهار داشت: نکته اول این است که این آقایان حق اعتراض دارند و به آنها گفتهایم که به حکم صادره اعتراض کنند و قطعا رسیدگی میشود.
وی ادامه داد: نکته دوم این است که آیا این منطقی است که دادگاه ویژه روحانیت آدمی را که در راستای تکالیف و وظایف شرعی خود حرکت کرده باشد، اینچنین محکوم کند؟ آیا آدم عاقل چنین حکمی را میپذیرد؟
حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت با بیان اینکه اصلا چنین چیزی صحت ندارد، خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از این افراد با انگیزههای دیگری اقدام کرده و مسائل دیگری دخیل بوده است؛ اینکه تحت عنوان مبارزه با بدحجابی کسی محکوم شود، صحت ندارد.
منتظری افزود: این افراد میتوانند به رأی صادره اعتراض کنند و بدون اینکه اسیر جوسازیها شوند و تحصن کنند، از طریق قانونی به دنبال اعتراض خود باشند.
وی گفت: اگر اعتراض آنها قانونی، منطقی و شرعی باشد قطعا پذیرفته میشود ولی ما تابع اینچنین جوسازیها نمیشویم. اعتراض این طلاب که محکوم شدهاند، در دادگاه ویژه روحانیت تهران قابل رسیدگی است.
اواخر سال گذشته تعدادی از روحانیون و طلبههای شهرستان بروجرد در اعتراض به وضع بدحجابی در این شهرستان اقدام به راهپیمایی و تجمع مقابل فرماندهی انتظامی این شهرستان کردند اما مدتی بعد با شکایت یکی از دستگاهها، پروندهای علیه این افراد در دادگاه ویژه روحانیت تشکیل شد و تعدادی از آنها به تبعید، حبس و جریمه نقدی محکوم شدند.
برخی از این طلاب از حدود 10 روز قبل در یکی از حوزههای علمیه شهرستان بروجرد در اعتراض به این حکم، تحصن کردهاند.