وی با اشاره به اینکه سن ازدواج بالاتر رفته و طلاق نیز افزایش دارد، بیان داشت: بر اساس آمار بیشترین طلاق‌ها در پنج سال نخست زندگی صورت می‌گیرد.

مدیر سیاسی فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه مهریه زنان باید بیمه شود، گفت: طرح بیمه مهریه را به وزیر دادگستری پیشنهاد دادیم.
 
به گزارش فارس، زهره‌سادات لاجوردی در همایش زنان و جنبش بیداری اسلامی اظهار داشت: موضوعات مهمی در کشور مطرح است که نخبگان و صاحب‌نظران باید درگیر این مسائل شوند.
 
وی بیان داشت: تاکنون سه نشست اندیشه راهبردی در حضور مقام معظم رهبری با موضوع "الگوهای اسلامی ایرانی پیشرفت"، "عدالت" و "زن و خانواده" برگزار شده است.
 
لاجوردی زن را مدیر اصلی خانواده خواند و عنوان کرد: با تبیین نظر اسلام در مورد زنان می‌تواند به شبهه‌های دشمنان در این زمینه پاسخ داد.
 
وی برپایی کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاداندیشی در محافل علمی را یکی از دغدغه‌های رهبری خواند و تصریح کرد: به این موضوع کمتر توجه شده است و نشست‌های راهبردی گامی در زمینه گفتمان‌پردازی و نظریه‌پردازی است.
 
لاجوردی با اشاره به اینکه زن و خانواده در فرمایشات رهبری جزو مسائل اصلی کشور است، بیان کرد: فکر، علم، معنویت و زندگی شاخص‌های مهم در عرصه‌های پیشرفت است.
 
وی ابراز داشت: حضور زنان در عرصه‌های مختلف جامعه مهم است به شرط آن که از وظیفه و نقش اصلی خود در خانواده غفلت نکنند.
 
این مسئول حضور زنان ایرانی در مجامع ملی و بین‌المللی را لازم دانست و افزود: حضور زنان در بخش‌های مدیریتی، سیاسی و اقتصادی بیش از گذشته شده است، اما باید توجه کرد که در این زمینه دچار افراط و تفریط نشویم.
 
لاجوردی خاطرنشان کرد: زنان تحصیل‌کرده و فرهیخته‌ای در ایران زندگی می‌کنند که در خانه حضور دارند و فعالیت‌های علمی و پژوهشی را انجام می‌دهند.
 
وی با بیان اینکه مهریه زنان باید بیمه شود، گفت: در دیدار با وزیر دادگستری پیشنهاد بیمه مهریه را ارائه کردیم.
 
لاجوردی اذعان داشت: با پرداخت مبلغی برای بیمه مهریه می‌توان مهریه را بیمه کرد و این ژول را در اختیار زنان قرار داد.
 
وی با اشاره به اینکه سن ازدواج بالاتر رفته و طلاق نیز افزایش دارد، بیان داشت: بر اساس آمار بیشترین طلاق‌ها در پنج سال نخست زندگی صورت می‌گیرد.
 
لاجوردی ارائه آموزش به زوج‌ها را در پایداری خانواده مهم برشمرد و ابراز داشت: مهریه‌های بالا عاملی برای پایدار نماندن زندگی شده است.